fbpx

Over TamTypt

Hi lieve jij!

Wat leuk dat je een kijkje neemt op de website van TamTypt. Ik ben Tamara, het gezicht achter alle gedichtjes. Al van kinds af aan schrijf ik graag gedichten. Op het mooiste briefpapier gingen gedichtjes van mijn omi en mij eindeloos over en weer, van brievenbus naar brievenbus.

Met de korte gedichtjes die ik schrijf voor TamTypt hoop ik mensen te kunnen raken, helpen en een klein beetje inspireren misschien. Het zijn vaak korte, simpele reminders aan mezelf. Ze geven me kracht en zorgen ervoor dat ik mijn gevoel kan uitdrukken, informatie kan verwerken, gedachten kan sussen of ideeën kan parkeren. Vaak zit er een boodschap in de gedichtjes verpakt die ik graag met anderen wil delen.

TamTypt is begonnen als een instagram pagina voor mijn gedichtjes. Ik deed dit vooral voor mezelf, maar al snel bleken mensen het leuk te vinden en ontstond het idee om mijn gedichtjes te laten drukken op ansichtkaartjes. En dat was het begin van de TamTypt collectie! Binnen een jaar is de collectie ontzettend uitgebreid en heb ik er een enorme passie bij. Mijn hoofd zit vol nieuwe ideeën en ik zit niet stil, dus houd de pagina vooral in de gaten!

Super leuk dat je een kijkje neemt op mijn pagina en… heb je een vraag, een tip of wil je mij iets laten weten? Schroom dan niet om even contact met mij op te nemen! Ik vind het het allerleukst om van jullie te horen.

Heel veel liefs,

Tam (Typt)