fbpx

Algemene voorwaarden

Verzending

Zodra jij jouw TamTypt bestelling hebt geplaatst streef ik er natuurlijk naar om zo snel mogelijk jouw pakket te bezorgen. Voor verzendtijd kun je uitgaan van 2-4 werkdagen. Op dit moment is bezorging alleen mogelijk binnen Nederland.

Retourneren

Wat vervelend dat jouw aankoop niet was wat je ervan had verwacht. Jouw aankoop retour sturen is natuurlijk mogelijk. Retourneren mag binnen 14 dagen van jouw aankoop. Je hoeft hierbij niet aan te geven wat de reden van retour is, maar dit hoor ik natuurlijk graag, zo kan ik blijven verbeteren. De kosten van retouren zullen voor eigen rekening zijn. De kosten verschillen per vervoerder en pakket.

Het product dat retour komt dient in originele staat en verpakking geretourneerd te worden. Dit betekent dat de producten onbeschadigd en schoon dienen te zijn.

Ik streef ernaar om het verschuldigde bedrag zo snel mogelijk na ontvangst te crediteren. Dit zal maximaal binnen 14 dagen zijn.

Retouren kan via ons retourportaal.

Klachten

Heb jij een klacht over jouw TamTypt product? Dat vind ik erg vervelend. Ik zoek daarom graag samen met jou naar een passende oplossing. Klachten mag je melden via tamtypt@gmail.com.